пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

      14 грудня в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, котрі не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду робили все, що від них залежало, аби здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.
      Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, старші учні НВК №1 м. Немирова провели бесіди для молодших школярів: «День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», та підготували плакати «Чорнобиль очима дітей». Класні керівники провели уроки пам’яті , розповіли про героїчні подвиги ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Шкільний бібліотекар оформила розгорнуту тематичну книжкову виставку: «А думалось, що атом той слухняний», яку доповнила фотоматеріалами, спогадами ліквідаторів Чорнобильської трагедії, авторськими творами учнів. Шкільний парламент організував відеолекторій «Вони бачили смерть в обличчя», « Події. Факти. Коментарі.», «Чорнобильська трагедія».
    Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам аварії, які, рятуючи українців, а також народи інших країн від ядерної небезпеки, жертвували найдорожчим – своїм здоров’ям і життям.
Низький Вам уклін за мужність і героїзм та силу духу, проявлені при подоланні наслідків ядерної аварії.
     Вічна пам’ять і шана тим, чиє життя обірвав смертоносний атом!





Немає коментарів:

Дописати коментар